Masina sudare multi-proces, sinergica, cu arc pulsat/bi-pulsat

Este vorba despre un aparat de sudare care permite utilizarea la alegere trei procedee de sudare si anume sudarea MMA (cu arc electric si electrod invelit, adica sudarea „clasica”), sudarea MIG/MAG (cu sirma in mediu de gas protector – „metal inert gaz/metal activ gaz”) si sudarea TIG/WIG (cu electrod din wolfram/tungsten in mediu de gaz inert „tungsten inert gaz/wofram inert gaz”).

Masina sudare multi-proces, sinergica, cu arc pulsat/bi-pulsat

In plus, masina permite sudarea si cu arc pulsat si chiar cu arc bi-pulsat. Masina este si sinergica, adica are peste 100 programe ce pot fi alese si utilizate la sudare. Alimentarea se face la 230V monofazat si poate sa aiba racirea cu gaz, respectiv racirea cu apa. Greutate este de numai 25 kg. Alte detalii, la cerere.


 

 Instalatie virtuala de sudare

Este vorba despre o instalatie portabila (cca. 39 Kg) pentru sudare virtuala, cu alte cuvinte un SIMULATOR. Simulatorul permite invatarea tehnicilor de sudare pentru diverse metale (otel, aluminiu, inox si optional metale "exotice"), prin procedeele SMAW, MIG/MAG si TIG/WIG. Foarte adecvat pentru scolile de sudori profesionisti ! Nu necesita probe metalice pentru realizarea sudurilor ! Nu necesita instalatii si/sau sisteme de prelucrare de probe sau epruvete (din sudurile „realizate”) si nici diversele incercari mecanice cunoscute in asemenea cazuri. Ofera cel mai simplu si mai ieftin sistem de diagnosticare : atit pentru testele carcteristicilor mecanice ale sudururilor „realizate” ci si in ceea ce priveste dexteritate manuala a sudorului si detalierea efectelor metalurgice la sudare. La sudare are efecte sonore, fum si stropire s.a. Are trei grade de dificultate (la alegere) si evaluarea performantelor sudorului.